Het is niet alleen genoeg voor de dokter om goed te zijn. Het maakt ook uit waar hij zijn praktijk opzet, toch? Voor elke blogger, het kiezen van de beste blogging platform is bijna net zo belangrijk als de inhoud die hij probeert te verkopen.

Deze write-up is op maat gemaakt voor iedereen die probeert om een blog gratis te starten. Je zou willen eindigen met de beste blogging site die gemakkelijk te gebruiken is, gemakkelijk aanpasbaar, en is gemakkelijk op de ogen van uw lezer!

Denken van het uiten van uw mening over het web? Of zelfs proberen om een fatsoenlijke verdienen alleen door het schrijven van uw mening over de massale internet arena? Nou, er is een breed scala van gratis bloggen sites beschikbaar voor u om een blog te starten. Natuurlijk, welk beste blogplatform u kiest is volledig aan u en uw vereisten.

Hieronder staan korte write-ups over de 7 beste blogplatforms die je zullen helpen beslissen welke je moet kiezen wanneer je een blog gratis probeert te starten.

Bijna alle to-be bloggers en de huidige bloggers zou hebben gehoord over WordPress tijdens hun bloggen reis of op zijn minst tijdens hun onderzoek voor hetzelfde. In deze expeditie, is men gebonden aan aarzelen voor een minuut alvorens te kiezen tussen WordPress.com en WordPress.org.

WordPress.com is meer voor gebruikers die op zoek zijn naar gratis bloggen sites, terwijl WordPress.org vereist hosting door de gebruiker, wat betekent dat je moet de dop van een paar dollar om het meeste uit te maken, maar het geeft u recht op volledige eigendom van uw blog.

Het fundamentele verschil dat kan worden toegeschreven aan als het gaat om het onderscheid tussen de twee is de domeinnaam. Als u specifiek hebt opgemerkt, heeft één an.org uitbreiding terwijl andere een .com uitbreiding heeft. Nu begint het mysterie! Ga je gang en lees de coole functies die de twee verschillend van elkaar.