Wat is het verschil tussen het huren van een auto en shortlease?

Wat is het verschil tussen het huren van een auto en shortlease?

Heb je een tijdelijke klus of heeft een vertegenwoordiger snel een tijdelijke auto nodig? Wanneer je voor een korte periode een auto nodig bent dan is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Normaal gesproken kan je dan het beste kiezen tussen het huren van een auto en shortlease. Maar wanneer kies je nou welke optie? In deze blog kom je alles te weten over het verschil én de voordelen van de verschillende opties.

Particulier verhuur

Heb je een verhuiswagen nodig voor een verhuizing? Wil je een busje huren voor vakantie met een grote groep vrienden? Dan is het slim om het juiste voertuig te huren. Het mogelijk om verschillende opties zoals bluetooth, navigatie en climate control aan te vinken.

Voordelen van particulier verhuur:

 • Snel een passend voertuig
 • Huren vanaf 18 jaar
 • Diverse merken en type auto’s
 • Rijden binnen de Europese Unie

Wil je een auto particulier huren? Kijk dan snel wat de mogelijkheden zijn.

Zakelijk verhuur

Heb je een auto nodig voor een tijdelijke klus? Of zoek je een voorloopauto om geen moment zonder vervoer te zitten? Dan is zakelijk verhuur dé oplossing. Met zakelijk verhuur ben je verzekerd van scherpe tarieven met bijpassende service. Het mogelijk om verschillende opties zoals bluetooth, navigatie en climate control aan te vinken.

Voordelen van zakelijk verhuur:

 • Op rekening huren
 • Vooraf geen waarborg met zakelijk account
 • Gratis haal- en brengservice
 • Snel een passend voertuig
 • Diverse merken en type auto’s
 • Rijden binnen de Europese Unie

Wil je een zakelijke auto huren? Kijk dan snel wat de mogelijkheden zijn.

Shortlease

Heb je voor minimaal 30 dagen een auto nodig? Dan is shortlease de beste optie. Shortlease is bestemd voor periodes tussen 30 dagen en een jaar. Bijvoorbeeld bij seizoenswerk of voor zelfstandige ondernemers kan deze vorm van tijdelijk vervoer financiële risico’s beperken. Daarnaast is shortlease erg flexibel en zijn abonnementen vaak dagelijks opzegbaar.

Voordelen van shortlease:

 • Gratis haal- en brengservice
 • Snel een passend voertuig
 • Allriskverzekering
 • Vervangend vervoer
 • Inclusief onderhoud

Wil je bijvoorbeeld een Volvo shortleasen of toch een andere auto? Kijk dan snel wat de mogelijkheden zijn.

Trucs voor het bepalen van de eigenaar van een domeinnaam

Trucs voor het bepalen van de eigenaar van een domeinnaam

Als je de eigenaar van een domeinnaam probeert op te sporen, zijn er een paar trucjes die je kunt gebruiken. Probeer eerst een WHOIS-zoekopdracht voor het domein uit te voeren. Dit geeft u contactgegevens van de registrar, die vaak kunnen worden gebruikt om in contact te komen met de eigenaar. Als dat niet werkt, probeer dan een reverse IP lookup tool te gebruiken. Dit toont u alle domeinen die worden gehost op hetzelfde IP-adres als degene waarin u geïnteresseerd bent. Dus wil je eigenaar domeinnaam achterhalen? Lees dan zeker het artikel.

 

Whois zoeken

Wanneer een domeinnaam is geregistreerd, worden de naam, het adres en de contactgegevens van de registrant doorgaans openbaar gemaakt via een "whois"-zoekopdracht. Deze informatie wordt bijgehouden door de registrar, de organisatie die de registratie van de domeinnaam beheert. De whois-zoekopdracht kan worden gebruikt om erachter te komen wie de eigenaar is van een domeinnaam en om contactgegevens van de registrant te krijgen. De contactgegevens van de registrant kunnen worden gebruikt om ongevraagde commerciële berichten te sturen of om deel te nemen aan andere activiteiten die niet zijn geautoriseerd door de registrar.

 

Domeinregistratie zoeken

Wanneer u klaar bent om uw website te lanceren, is een van de eerste stappen het registreren van een domeinnaam. Dit is het adres dat mensen in hun browser typen om uw site te vinden. U kunt een domein registreren bij een willekeurig aantal verschillende providers, maar het is belangrijk om een gerenommeerde te kiezen.

 

Bij het registreren van een domeinnaam zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Probeer indien mogelijk eerst een .com-adres te kiezen. Dit is de meest herkenbare en populaire domeinextensie, dus het zal voor mensen gemakkelijker zijn om uw site te vinden. Ten tweede, vermijd het gebruik van cijfers of koppeltekens in uw domeinnaam. Deze kunnen voor mensen moeilijk zijn om te onthouden en correct te typen. Zorg er ten slotte voor dat uw domeinnaam kort en gemakkelijk uit te spreken is. Hoe gemakkelijker het is voor mensen om te onthouden, hoe groter de kans dat ze uw site bezoeken.

 

Zoeken op sociale media en website-contactpagina's

De meeste mensen gebruiken sociale media en contactpagina's op websites om informatie over een bedrijf te zoeken. Veel mensen realiseren zich echter niet dat deze twee zoekmethoden heel verschillend zijn.

 

Zoeken op sociale media is waarschijnlijker om nauwkeurige en actuele informatie over een bedrijf te vinden. Dit komt omdat sociale media vaker worden bijgewerkt dan de meeste websites. Bovendien zijn zoekresultaten op sociale media meestal relevanter voor de behoeften van de gebruiker.

 

Contactpagina's van websites kunnen echter nuttiger zijn om specifieke informatie over een bedrijf te vinden. Als u bijvoorbeeld het adres of telefoonnummer van een bedrijf moet vinden, is een contactpagina van een website de beste plaats om te zoeken.

 

Het WHOIS-record van vergelijkbare domeinnamen controleren

Als u op zoek bent naar een nieuwe domeinnaam, is het een goed idee om de WHOIS-records van vergelijkbare domeinnamen te controleren. Dit geeft je een idee van wat er beschikbaar is en helpt je bij het kiezen van een naam die nog niet in gebruik is.

 

Om het WHOIS-record van een domeinnaam te controleren, gaat u naar whois.net en voert u de naam in het zoekvak in. De resultaten tonen u de registrant, contactgegevens en wanneer het domein is gemaakt.

 

Houd er rekening mee dat sommige domeinnamen kunnen zijn geregistreerd door bedrijven of individuen die niet willen dat hun informatie openbaar is. In deze gevallen moet u mogelijk wat aanvullend onderzoek doen om erachter te komen wie de eigenaar is van het domein.

Het belang van een contentmanagementsysteem voor jouw website

Het belang van een contentmanagementsysteem voor jouw website

Met een contentmanagementsysteem voor je website heb je controle over je content. Het betekent de mogelijkheid hebben om afbeeldingen, tekst, video of audio bij te werken, te wijzigen of te verwijderen. Hiermee kun je jouw site georganiseerd, up-to-date en er geweldig uit laten zien.

Naarmate het internet groeit, neemt ook de behoefte aan contentmanagementsystemen toe. Het hebben van een CMS is niet alleen geweldig voor jouw klanten, maar het is ook geweldig voor je zoekmachine optimalisatie. Voor meer informatie over contentmanagement, kun je bij Crossphase terecht. Zij helpen je graag met al je vragen.

Wat is een CMS?

Een content management systeem (CMS) is een programma dat het creëren en wijzigen van digitale content ondersteunt met behulp van een eenvoudige interface. Sommige populaire contentmanagementsystemen zijn open source. Open source is waar er geen kosten zijn voor het gebruik van een CMS zoals bij hosting- en domeinnaamregistratie bedrijven.

Voordelen van een CMS

Content is een aanwinst voor jouw bedrijf. Het maakt namelijk indruk op jouw bedrijf. Een van de grootste uitdagingen waarmee ondernemers worden geconfronteerd, is het hebben van gestructureerde, geplande en nieuwe inhoud. Als jouw site eenmaal is ontwikkeld, is het belangrijk om deze van tijd tot tijd te beheren en te beoordelen. Met een CMS kun je de inhoud bekijken en wijzigen als dat nodig is.

Voordelen van het hebben van een CMS:

 • Je hoeft niet technisch onderlegd te zijn
 • Kan meerdere contentmanagers hebben voor een site
 • Zorgt voor gemakkelijk site-onderhoud
 • Volledige controle over jouw inhoud

Waarom heb ik een CMS nodig voor mijn bedrijf?

Een content management systeem geeft je controle over je content. Zoals ik eerder al zei, is het belangrijk om je inhoud te beoordelen en te beheren. Dit voorkomt dat informatie verouderd. Oude informatie zorgt voor een hoog bouncepercentage, dat wil zeggen dat bezoekers niet lang op jouw website blijven. Wanneer een bedrijf de tijd neemt om nieuwe inhoud toe te voegen en de inhoud op hun site voortdurend te herzien, ziet een klant hen als toegewijd en geïnteresseerd in klantenservice.

Even terzijde, met een content management systeem kun je blogposts maken. Deze nieuwe inhoud is uitstekend geschikt voor je SEO (Search Engine Optimization), omdat je deze kunt optimaliseren voor zoekmachines en deze kunt delen op sociale media om verkeer naar jouw website te leiden.

Conclusie

Een contentmanagementsysteem organiseert al je content zodat je een duidelijke structuur hebt, zodat je websitebezoekers gemakkelijk vinden wat ze zoeken. Het hebben van een CSM verbetert de SEO, omdat je een blog kunt maken en wijzigingen kunt aanbrengen in bestaande inhoud. Ben jij al overtuigd voor het hebben van een CMS systeem? Heel goed! Neem dan snel contact op met Crossphase.

3 manieren om aan startkapitaal te komen

3 manieren om aan startkapitaal te komen

Elk bedrijf dat wil starten zal het nodig hebben, een startkapitaal. Het is makkelijker gezegd dan gedaan. Het komen aan startkapitaal is erg lastig Sommige mensen zullen het sparen en andere van iemand krijgen. Met het startkapitaal kun je bijvoorbeeld je eerste producten kopen of vervoersmiddelen. Kortom de essentiële middelen kun je van dit bedrag kopen. Veel mensen denken dat het heel moeilijk is om aan startkapitaal te krijgen, het is inderdaad niet makkelijk maar dit kan het wel worden met de juiste adviezen en informatie. Wanneer je weet hoe het werkt wordt het een stuk makkelijker om het te zoeken. Voor veel mensen klinken kredietwaardigheid  en kredietverzekering als vreemde termen die ze niets zeggen. Toch zijn dit hele makkelijke begrippen.

Wat is kredietwaardigheid?

Kredietwaardigheid zijn de eigen middelen waarmee voldaan kan worden aan de lening. Denk hierbij aan je huis, onderneming, auto, openstaande vorderingen, of andere spullen.  Een bedrijf dat zijn rekening kan betalen is kredietwaardig. Het is een veelgebruikte term in de financiële branche. De kredietwaardigheid kan niet alleen belangrijk zijn voor het aanvragen van een lening of krediet maar ook voor het aangaan van contracten met klanten. De kredietwaardigheid is dus enorm belangrijk voor een bedrijf. De kredietwaardigheid zal getoetst moeten worden. De resultaten van deze toetst worden Graydon rating genoemd. Op basis van deze waarden wordt je kredietwaardigheid bepaald. Wanneer je begaafd ben in de kredietwaardigheid kun je ook zelf de kredietwaardigheid van bedrijven bepalen.

Manier 1: Kredietverzekering

Een van de manieren om aan startkapitaal te komen, is het aangaan van een kredietverzekering. Een kredietverzekering is, een verzekering, die ervoor zorgt dat het krediet wordt betaald als de debiteur verzuimt. Wanneer je deze aangaat geeft dit de crediteur meer zekerheid en zal eerder overgegaan worden tot het verstrekken van krediet. De crediteur hoeft zo niet bang te zijn dat een krediet niet betaald wordt. Het kan voor beginnende bedrijven wel lastig zijn de verzekering te betalen. Een kredietverzekering kan makkelijk aangegaan worden bij verzekeringsmaatschappijen of de bank. De bank kan strenger zijn dan een bedrijf of verzekeringsmaatschappij. Maar bij een bank loop je minder kans op louche leningen.

Manier 2: sparen

Een simpele en ouderwetse manier van het komen aan startkapitaal, het sparen van een startkapitaal. Dit kan je jarenlang opbouwen door elke maand een bepaald gedrag apart te leggen. Het voordeel van deze manier van het vergaren van een startkapitaal is, dat je nergens aan verbonden bent, het is je eigen kapitaal dat je gebruikt. Er is dus geen sprake van een lening of aandelen die je kwijt bent. Het nadeel van deze manier van een startkapitaal opbouwen is, dat het lang kan duren. Dit komt omdat je het zelf moet sparen en apart moet leggen.

Manier 3: lenen van personen

Een andere manier van het vergaren van startkapitaal is het lenen van personen. Niet van een bank of verzekeringsmaatschappij maar van familie of kennissen. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld kan en wil lenen van je ouders. Dit kan makkelijker zijn omdat er bijvoorbeeld speciale afspraken gemaakt kunnen worden omtrent de leningen. Zoals afspraken over de rente of de manier van terugbetalen. Dit wordt meestal vastgelegd op papier of contracten.

Linkbuilding: De sleutel tot ranking

Linkbuilding: De sleutel tot ranking

In de wereld van SEO, is linkbuilding een van de belangrijkste factoren in een succesvolle campagne. Als je een website hebt die slechte inhoud heeft en geen links, dan zal het moeilijk worden om te scoren in Google. Echter, als je geweldige inhoud hebt en een uitgebreide lijst van hoge kwaliteit links naar je site, dan zijn je kansen op succes veel hoger! In dit bericht gaan we over een aantal eenvoudige manieren om links te bouwen, zodat je kan beginnen met een betere ranking vandaag.

3 tips om meer lokale links te krijgen

 1. Raak betrokken bij de gemeenschap: Een van de beste manieren om links te krijgen van lokale websites is door betrokken te raken bij de gemeenschap. Begin met het bijwonen van lokale evenementen en bijeenkomsten, en kijk dan of je op een of andere manier betrokken kan raken. Je kan je tijd of diensten als vrijwilliger aanbieden, of zelfs alleen de evenementen op je website of social media pagina’s promoten.
 2. Maak contact met lokale bedrijven: Een andere geweldige manier om lokale links te krijgen is door contact te leggen met lokale bedrijven. Begin met het vinden van bedrijven die relevant zijn voor je branche, en dan contact met hen op te nemen en te zien of ze geïnteresseerd zijn in een link naar je website. Je kunt hen een linkruil aanbieden, of zelfs gewoon vragen om een vermelding op hun website.
 3. Publiceer lokale inhoud: Ten slotte, een van de beste manieren om links te krijgen van lokale websites is door het publiceren van lokale inhoud. Dit kunnen nieuwsberichten zijn, blogposts, of zelfs gewoon lijsten van lokale bedrijven of evenementen. Als je waardevolle inhoud kan creëren die relevant is voor je doelgroep, dan zal je gemakkelijk links van lokale websites kunnen aantrekken.

Linkbuilding uitbesteden

Om succesvol te scoren op de zoekmachine resultaten pagina’s, is het belangrijk om tijd en middelen te investeren in linkbuilding. Dit omvat het vinden van manieren om het aantal links naar je site te verhogen, alsmede het verbeteren van de kwaliteit van deze links.

Een strategie voor linkbuilding is het uitbesteden van het werk. Veel SEO bureaus en freelancers zijn hierin gespecialiseerd en kunnen je voorzien van een uitgebreide lijst van diensten, waaronder:

 • Het creëren van organische inhoud die links van hoge kwaliteit kan aantrekken;
 • Het creëren van digitale voetafdrukken die backlinks kunnen genereren;
 • Gastblogs;
 • Het aanbieden van diensten zoals cross linking of social media amplificatie zodat je minder geld en tijd kwijt bent aan link acquisitie.

Zodra je linkbuilding hebt uitbesteed, zal je website een gestage toename van links zien na verloop van tijd.

Haal meer uit je klanten met een klantportaal 

Haal meer uit je klanten met een klantportaal 

Wat is er mooier dan het binnenhalen van nieuwe klanten? Deze klanten ook behouden. Een eerste aankoop is leuk, maar een klant laat pas echt zijn waarde zien wanneer hij vaker en vaker iets bij uw aanschaft. Hoog tijd dus om te investeren in manieren om uw nieuwe klanten ook te behouden. 

Het belang van klantbehoud 

Hoewel het ontzettend belangrijk is om nieuwe klanten te werven voor uw bedrijf, zien sommige bedrijven het belang van het behouden van klanten over het hoofd. U wist het misschien niet maar een gemiddelde vaste klant geeft statistisch gezien bijna 70% meer uit u dan in het eerste jaar. Dit betekent dus dat één vaste klant veel meer op levert dan een nieuwe klant die slechts één aankoop bij u doet. Niet alleen leveren bestaande klanten meer geld op dan een nieuwe klanten. Een klant behouden kost ook veel minder dan het werven van een nieuwe. Verder levert een loyale klant je ook gratis marketing op door uw aan te bevelen bij anderen, die ook uw product of service nodig hebben. Erg belangrijk dus om uw klanten tevreden te houden zodat ze geld blijven uitgeven bij u en niet bij de concurrent. 

Hoe helpt een klantportaal hierbij 

Eén van de voornaamste redenen waarom klanten ontevreden worden is door gebrekkige klantenservice. Klanten vinden snel dat ze te weinig inzicht hebben in belangrijke informatie hebben of dat deze informatie onoverzichtelijk, moeilijk te vinden en te verspreid is. Hier kan een op maat gemaakt online klantportaal u mee helpen. Een klantportaal verbindt u en uw klanten door deze informatie op één plek makkelijk toegankelijk te maken voor uw klanten. U moet hierbij denken aan informatie als: bestellingen, facturen en klantgegevens. Normaal gesproken komt deze data van verschillende bronnen zoals een CRM-pakket en een e-commerce platform. Klanten zouden dus op veel plekken moeten zoeken om deze informatie te vergaren. Een online klantportaal voegt al deze datastromen samen en presenteert de informatie overzichtelijk in één systeem. Zo vinden klanten alles wat ze nodig hebben snel en gemakkelijk op één plek.  

Andere manieren om klanten tevreden te houden 

Wat ook helpt om u klanten tevreden te houden in een getraind team dat goed met elkaar verbonden is. Als een team goed verbonden is weet elke werknemer wat er speelt bij welke klant. Zo kan een klant altijd met zijn problemen bij elke werknemer terecht. 

Naast een verbonden team is goed verbonden met u w klanten en bereikbaar zijn ook erg belangrijk om uw klanten tevreden te houden. Zorg er dus voor dat u makkelijk te bereiken bent door bijvoorbeeld een klantvolgsysteem, waar uw klanten u kunnen bereiken voor al hun vragen of problemen. Zo houdt u uw klanten tevreden en houden zij uw portemonnee gevuld. 

Waarom visuele communicatie?

Waarom visuele communicatie?

Wanneer je regelmatig vergaderingen of presentaties geeft, dan weet jij als geen ander dat niet alle gegeven informatie bij de ontvanger blijft hangen. Dit hoeft niet altijd aan jouw verhaal te liggen. Mensen zijn immers bijzondere wensen, waardoor onze hersenen ook op andere manieren informatie verwerken. De één is een beelddenker terwijl de ander juist een woorddenker is. Hierdoor is het overbrengen van een boodschap extra lastig geworden. Om jouw verhaal tijdens een presentatie te verduidelijken kan je kiezen voor visuele communicatie. Maar waarom zou je hier nou voor moeten kiezen? In deze blog leggen wij je dat graag aan de hand van drie redenen uit.

 

1. Maakt inhoud begrijpelijker

Je bent vast wel bekend met de uitdrukking: een beeld zegt meer dan duizend woorden. Vandaag de dag geldt deze uitdrukking nog steeds. Door de komst het internet krijgen we iedere dag weer ontzettend veel prikkels te verwerken, waardoor niet alle gekregen informatie blijft hangen. Door gebruik te maken van visuele communicatie wordt jouw verhaal verduidelijkt in de vorm van een kleurrijke praatplaat. Hiermee kan de ontvanger in een oogopslag zien wat er bedoeld wordt en trek je dus direct de aandacht. Een tekening spreekt immer voor zich.

 

2. Beeld kan gedrag veranderen

Wist je dat beeld gedrag kan veranderen? Dit klinkt misschien heel gek, maar het is inmiddels bewezen door de Amerikaanse universiteit Harvard dat beeld helpt om een doelgroep te bereiken die je anders niet had bereikt. Een goed voorbeeld hiervan is het overhalen van mensen om te gaan recyclen. Een boodschap hierover in de krant had nauwelijks effect. Totdat men besloot om visuele communicatie in te zetten via de tv, logo’s en radio. Hierdoor zit het recycle logo inmiddels in ons geheugen opgeslagen. Het blijkt dus wel weer dat de kracht van beelden nog steeds sterker is dan dat de meeste bedrijven denken.

 

3. Brengt mensen bij elkaar

Door visuele communicatie te gebruiken zorg je ervoor dat mensen bij elkaar komen. Doordat een praatplaat heel duidelijk is, kan het gebruikt worden om met verschillende mensen in discussie te gaan. Hiermee krijg je direct een interactief publiek die jouw boodschap graag wil horen. Visuele communicatie spoort de ontvangers aan om zelf ergens over na te denken en vragen te gaan stellen. Zo kan een praatplaat perfect gebruikt worden in een bedrijf waarin het niet helemaal duidelijk is wat de marketingafdeling precies doet. Door te visualiseren in een tekening wordt dit het gesprekspunt binnen het bedrijf. Hiermee wordt het mogelijk om onderling nieuwe ideeën en inzichten uit te wisselen. Dit kan soms tot waardevolle toevoegingen leiden voor jouw bedrijf!

Wil je meer weten over wat visuele communicatie voor jou kan betekenen? Neem dan eens een kijkje in de kleurrijke creaties van studio Rood Gras en laat jouw boodschap beter overkomen. Want zelfs vandaag geldt nog: beelden zeggen veel meer dan duizend woorden.

Geef je bedrijf een boost met YouTube likes!

YouTube is wereldwijd één van de meest populaire online platforms en heeft maandelijks meer dan twee miljard gebruikers. Daarom is YouTube het ideale platform om je bedrijf een boost te geven. In dit artikel lees je hoe je genoeg YouTube-abonnees kan krijgen om je kanaal naar een hoger niveau te brengen. Het krijgen van abonnees is de belangrijkste stap om meer betrokkenheid op het platform te creëren. Het kost tijd om veel YouTube-abonnees te krijgen en daarom kan het helpen om deze te kopen. Dit moet je echter op de juiste manier aanpakken, omdat sommige bedrijven alleen winst willen maken en geen interesse hebben in het succes van je bedrijf. Een voorbeeld hiervan is Youtube views kopen.

Waarom zou je YouTube-abonnees kopen?

1. YouTube algoritme

Het hebben van een groot aantal abonnees stimuleert je succes op YouTube. Het YouTube-algoritme bepaalt voor 70% welke video´s worden gekeken. Door dit algoritme wordt je vaker weergegeven als voorgesteld account wanneer je meer abonnees hebt.

Geld verdienen vanaf 1000 abonnees

YouTube kan een goede bron van inkomsten zijn – je zal niet de eerste zijn die op deze manier geld genereert. Hiervoor moet je wel voldoen aan een aantal vereisten: je kan pas beginnen met verdienen als je 1000 abonnees hebt. Een haalbaar doel, maar het kan maanden of soms zelfs jaren duren om dit te bereiken. Om dit doel snel te bereiken kun je YouTube-abonnees kopen. YouTube likes kopen en YouTube views kopen kan ook helpen om meer abonnees te genereren.

Verschijnen in Google zoekresultaten

Omdat Google het moederbedrijf van YouTube is, zijn beiden gesynchroniseerd. Het is de bedoeling dat je de betrokkenheid in de vorm van likes, reacties, shares, views en kijktijd vermeerdert. YouTube likes kopen, YouTube views kopen en echte YouTube abonnees kopen zijn acties die deze kwaliteitsinteracties allemaal vergroten. Vervolgens vergroot dit de kans dat je video zowel op YouTube wordt weergegeven als dat deze verschijnt in de zoekresultaten van Google.

Wat gebeurt er als je YouTube-abonnees koopt?

YouTube kan nepvolgers identificeren en voert regelmatig schoonmaakwerkzaamheden uit op het platform. Daarom zullen nepprofielen niets doen voor het succes van je YouTube kanaal. Ga je YouTube likes, YouTube views of YouTube abonnees kopen? Zorg er dan voor dat je oplet bij welke bedrijven je abonnees koopt. Koop geen nepabonnees die zijn gegenereerd door bots en programma’s. YouTube likes kopen en YouTube views kopen zijn andere manieren om meer abonnees te krijgen. Op deze manier trek je meer publiek aan en zullen sommige kijkers converteren naar abonnees.
Influencer marketing kan ook een goede strategie zijn om meer abonnees te genereren. Zoek naar de juiste influencers die aansluiten bij je bedrijf. Deze influencers kun je vragen om je kanaal te promoten door video’s te maken waar je bedrijf wordt aangeprezen.

 

Online aan marketing doen? Doe het als volgt

Als we kijken naar online gebied is het van groot belang om jezelf in de picture te zetten. Door de technologische ontwikkelen is het steeds gebruikelijker dat mensen online diensten en producten afnemen. Om deze reden is het goed je hier ook op te verdiepen. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden als je besluit online een succes van je business te willen maken? Als je dit wilt doen is het van groot belang dat je enerzijds een goed marketingkanaal neerzet terwijl het ook van groot belang is om een website laten maken Eindhoven. Zonder een goede website zul je namelijk nooit vindbaar worden in Google en dat is natuurlijk zonde. We zullen hieronder kort stilstaan bij deze twee aspecten om beter gevonden te worden op online gebied.

Zorgt voor een goede website

Als je online beter gevonden wilt worden is het van groot belang dat je alles uit de kast haalt om een goede website neer te zetten. In de praktijk kan dit echter complex zijn omdat je zelf geen of amper ervaring hebt met het bouwen van goede websites. Natuurlijk zijn er wel verschillende opties op de markt beschikbaar waar je het zelf kunt doen, maar vanuit technisch oogpunt zou je nooit een perfecte website neerzetten. Om deze reden is het goed om te benoemen dat je er beter aan kunt doen om een website uit te besteden aan een expert. Een expert doet er namelijk alles aan om een goede website neer te zetten en daarom is het goed om hier aandacht aan te besteden. Denk bijvoorbeeld aan Max. Max is een echte specialist op het gebied van websiteontwikkeling.

Marketing is van belang

Als we kijken naast een goede website is het ook van groot belang dat je een goede website hebt. Als je namelijk geen goede website hebt zul je jezelf alleen maar in de vingers snijden omdat je niet gevonden wordt. Hierbij is het dus van groot belang om voldoende werkzaamheden en activiteiten te doen verrichten die je kunnen helpen om je vindbaarheid te doen vergroten. Dat is natuurlijk erg prettig, want hierdoor zul je merken dat als je eenmaal gevonden wordt je omzet een boost krijgt en dat is natuurlijk precies hetgeen waar je naar op zoek bent.

 

Marketing is echter een vak apart en daarom is het ook bij marketing aan te raden om deze werkzaamheden te doen uitbesteden. Hierbij kost het natuurlijk wel geld, maar weet je ieder geval zeker dat je een goede campagne zult neerzetten waardoor je keer op keer top resultaten zult neerzetten en dat is natuurlijk erg prettig. Benieuwd wat voor impact online marketing voor jouw bedrijf of organisatie kan hebben? Neem dan direct contact op met Max. Max helpt je graag vrijblijvend verder bij het maken van de juiste keuzes.

3 manieren om je bedrijf te promoten

3 manieren om je bedrijf te promoten

Als jij interesse hebt in het vergroten van het bereik van jouw bedrijf is het belangrijk om hiervoor enkele dingen te doen. De groei van je bedrijf zal nooit helemaal vanzelf gaan en daarom is het belangrijk dat je actie onderneemt. Je kunt je bedrijf op verschillende manieren promoten om je bereik te vergroten.

Het gebruiken van sociale media

Sociale media is een relatief goedkope manier om je bedrijf te promoten en zo op te vallen bij potentiële klanten. Je kunt eenvoudig een profiel maken op bijvoorbeeld Facebook en vervolgens door middel van je sociale media je bereik vergroten. Dit kan door naam te maken voor jezelf door het leveren van uitstekende diensten of producten, maar dit kan ook door reclame te maken op deze sociale media. Dagelijks zitten er miljarden mensen op sociale media en het bereik van deze platform is enorm groot. De kans dat er potentiële klanten ronddwalen op social media is dan ook heel erg groot.

Vraag klanten om recensies

Mensen vinden het erg belangrijk om te weten wat andere mensen van jouw product of dienst vonden. Een goede recensie of review is een uitstekende manier om je bedrijf op een positieve manier te promoten. Het trekt klanten aan en kost helemaal geen geld. Door goede recensies rondom je site te hebben staan zullen mensen sneller jouw product aanschaffen.

Het maken van een animatie video

Als je ervoor kiest om reclame te maken op welk platform dan ook is het belangrijk dat er een goed animatie bij de reclame te vinden is. Men onthoudt een goede animatie een stuk beter dan een tekst of uitspraak. Als jij ervoor zorgt dat je een unieke en creatieve animatie hebt zul je een stuk meer klanten trekken. Je kunt deze video’s ook in elkaar laten zetten door professionals van bijvoorbeeld animatie studio Amsterdam.